Sajam kreativnosti u Vicenzi

Sajam kreativnosti u Vicenzi

Tip putovanja

Jednodnevni izleti

Cijena po osobi

280,00 Kn

Odgovorni organizator

Agritour

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Jamčevno osiguranje uplaćeno kod „ADRIATIC OSIGURANJE“

PROGRAM:

Okupljanje grupe i polazak iz Zagreba u 04,45 sati (Autobusni kolodvor peron 502-506), nakon upoznavanja s voditeljem putovanja slijedi polazak u 05,00 sati. Moguć ukrcaj u Jastrebarskom, Karlovcu i Rijeci (Vrata Jadrana). Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora, prema potrebi grupe, sve do Vicenze. Ovaj grad, bogate i zanimljive prošlosti, oduševiti će Vas kulturno-povijesnim spomenicima, ali i arhitekturom kojom dominiraju velebna djela poznatog arhitekta ANDREE PALADIA. Palladio je bio inspiriran rimskom arhitekturom, a njegove fino proporcionalne i skladne vile u potpunosti su zadovoljavale potrebe venecijanskih obitelji koje su tražile napuštenu zemlju u Venetu i istodobno si osiguravale osvježavajuća utočišta za ljeto – ljetnikovce. Upravo su ove paladijske vile poslužile kao uzor za engleske i američke ladanjske dvorce građene u 18. Stoljeću… Odlazak prema Sajmu kreativnosti „Abilmente“, na kojem se okupljaju izlagači iz Italije, Njemačke, Francuske, Velike Britanije i ostalih zemalja. U slučaju da niste zainteresirani za obilazak Sajma, predlažemo odlazak u slikovito središte Vicenze (besplatnim javnim gradskim prijevozom), koji je pod zaštitom UNESCO-a: PIAZZA DEI SIGNORI-LOGGIA DEL CAPITANO-DUOMO-BASILICA PALLADIANA-TEATRO OLIMPICO… Okupljanje grupe u ranijim večernjim satima i polazak prema mjestu polaska. Slijedi ugodna vožnja Italijom, Slovenijom i Hrvatskom uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak je predviđen u kasnijim večernjim satima.

 

FAKULTATIVNA NADOPLATA (uplata na licu mjesta):

Ulaznica za Sajam (vrijedi za grupe veće od 25 prijavljenih): 10,00 eura/osoba

 

PREPORUKA: putno osiguranje

 Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% iznosa izleta:  putem transakcijskog računa. Za ovaj aranžman nije moguće kartično plaćanje.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.

 

Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

  • Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
  • Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
  • Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
  • Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o točnom peronu polaska, broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
  • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
  • Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
  • Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Cijena uključuje:

prijevoz turističkim autobusom, licenciranog pratitelja, sve razglede prema programu, te troškove jamčevine, organizacije i prodaje

Cijena ne uključuje:

ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, ulaznicu za Sajam, fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, skretanje s rute, putno osiguranje

Napomena:

Za putnike koji žele sami istražiti staro gradsko središte preporučamo besplatni gradski prijevoz sa stanice ispred sajma. Agencija zadržava pravo izmjene redoslijeda realizacije programa.

Dodatno:

MINIMALNI BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40