NP Brijuni - Pula

Turistička agencija Agritour Jednodnevni izleti NP Brijuni Pula

Tip putovanja

Jednodnevni izleti

Cijena po osobi

250,00 Kn

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Jamčevno osiguranje uplaćeno kod „ADRIATIC OSIGURANJE“

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 6:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. Putovanje u smjeru Karlovca i Istre do PULE (moguć ulazak putnika u Jastrebarskom i Karlovcu). Po dolasku slijedi razgled povijesnih znamenitosti grada ARENA, ZLATNA VRATA (SLAVOLUK SERGIJEVACA),  AUGUSTOV HRAM, FORUM, KATEDRALA, u pratnji lokalnog vodiča, te slobodno vrijeme za osobne programe.

 

Slijedi odlazak prema Fažani. Iz centralne luke Fažana nastavak izleta brodom prema NP BRIJUNI. Okupljanje grupe na Trgu prijateljstva ispred prezentacijske ploče Brijuna i upoznavanje posjetitelja s njegovom bogatom poviješću od perioda mezozoika do danas, prirodnim ljepotama čija su posebnost stoljetne šume hrasta crnike, šume lovora, mediteranska makija te park-šume. Vožnja dijelom nekada jednog od najvećih golf terena u Europi, prolaz kroz safari park i zaljev Verige. Polusatna stanka u bistrou “Školjka” prigoda je za osvježenje i kupovinu suvenira. Posjet crkvi Sv. Germana iz XV. st. u kojoj se nalaze kopije srednjovjekovnih fresaka i kopije spomenika pisanih glagoljicom te originalni crno-bijeli rimski mozaik iz zaljeva Verige. Razgledavanje prirodoslovnog muzeja i foto izložbi te botaničkog vrta. Nakon obilaska nacionalnog parka povratak brodom u Fažanu.

 

U dogovoreno vrijeme polazak prema Zagrebu.

Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

Cijena uključuje:

prijevoz turističkim autobusom prema programu , razgled Pule u pratnji lokalnog vodiča, voditelja putovanja, jamčevno osiguranje, troškove organizacije

Napomena:

OBAVEZNA DOPLATA U AGENCIJI: * ulaznica za NP Brijuni, razgled parka u pratnji stručnog vodiča te povratni prijevoz brodom na relaciji Fažana – Veliki Brijun – Fažana iznosi: 90 kn za odrasle; 80 kn za djecu 4-14 god.

Dodatno:

Za ovo putovanje potrebno je min. 40 osoba. Prema zakonskim propisima zadržavamo pravo otkaza putovanja u slučaju da se ne prijavi dovoljan broj putnika potreban za realizaciju programa.