Sarajevo, Nova godina 2020

Sarajevo, Nova godina 2020

Datum polaska

30 Prosinac 2019

Tip putovanja

Višednevni izleti

Cijena po osobi

950.00

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator Best Travel. Jamčevno osiguranje uplaćeno kod „ADRIATIC OSIGURANJE“

Siguran polazak! | Datum putovanja: 30.12.2019.- 01.01.2020. – GARANTIRANO

Mogućnost ukrcaja u Slavonskom Brodu

 

Smještaj u hotelu  Holiday 4*  s bazenom – u centru grada!

Svi koncerti na otvorenom u vrijeme dočeka održavaju se u neposrednoj blizini hotela!

 

Program putovanja u Sarajevo

1 dan
Polazak autobusa iz Jastrebarskog u 05,00, iz Zagreba u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora, peron 502-506.  Vožnja udobnim turističkim autobusom kroz Hrvatsku i Bosnu u pravcu Sarajeva. Kraća zadržavanja na putu radi odmora. Po dolasku u Sarajevo slijedi razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Careva džamija, Gazi Husrev-begova džamija, Sahat kula, Baščaršija, Skenderija, Gradska vijećnica, Narodno kazalište. Nakon razgleda predlažemo da isprobate čuvene sarajevske ćevape  i  prošetati uz rijeku Miljacku. Odlazak u hotel i slobodno vrijme za vlastite programe.

U večernjim satima predlažemo odlazak na tradicionalnu bosansku večeru uz glazbu ili odlazak  u noćni život Sarajeva.  

Za one koji su umorni od puta moguće opuštanje na bazenu ili u sauni hotela.

 

2 dan
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe, šetnju Sarajevom, kavu ili burek. 

Predlažemo odlazak na izlet Ratno Sarajevo i Vrelo Bosne. Tunel spasa koji je bio jedina veza sa “vanjskim” svijetom Prolaz kojim su bježali iz okupiranog Sarajeva, ali i dopremali lijekove hranu i ostale potrepštine.

Vrelo Bosne – turistička atrakcija podno planine Igman koja predstavlja najljepši dio Sarajeva.

Povratak u Sarajevo u  ranim poslijepodnevnim satima i pripreme za najluđu noć u godini. 

Odlazak u grad i doček Nove Godine na otvorenome ili u nekom od sarajevskih lokala.  Noćenje.

 

3. dan
Nakon kasnog doručka odjava iz hotela. Slobodno za šetnju gradom, kupnju suvenira, kavu na Baščaršiji ili u Zlatnoj ribici…

Za sve one koji još nisu isprobali sve delicije koje nudi ovaj grad predlažemo da iskoristite vrijeme za odlazak na baklave ili rahatlokum.

Polazak iz Sarajeva u ranim  popodnevnim satima. Dolazak u Zagreb i Jastrebarsko u večernjim satima.

 

Cijena putovanja po osobi: 950,00 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 440,00 kn

Minimalan broj putnika: 45

 

Za provedbu fakultativnih izleza minimum 25 prijavljenih putnika

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1. red – sjedalo 3, 4 –100 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 –100 kn
sjedala iza 2. vrata – 100 kn
ostala raspoloživa sjedala – 50 kn

 

U slučaju manjeg broja putnika od Minimalan broj putnika, Agencija ima pravo na promjenu cijene prema navedenoj tablici za manji broj putnika ili na otkaz putovanja.

Cijena nadoplate na bazi:

40 plativih aranžmana: 45 kn

35 plativih aranžmana: 60 kn

30 plativih aranžmana: 115 kn

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave putniku se računa najniža cijena aranžmana.

Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do dan prije puta doplatiti u programu navedenu razliku.

 

VAŽNE NAPOMENE

Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Preporučamo Putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

  • Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
  • Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta
  • Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.
  • Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
  • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC-a u autobusu. (stajanja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)
  • Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!
  • Odgovorni organizator BEST TRAVEL.

Cijena uključuje:

prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu Holiday 4* u dvokrevetnim sobama, tuš/WC, na osnovi noćenja s doručkom, korištenje bazena i fitnessa u hotelu ( radno vrijeme bazena 14:00-22:00, fitness od 08:00 sati), razglede prema programu, razgled grada s lokalnim vodičem, pratitelja putovanja organizaciju i provedbu putovanja, obvezno jamčevno osiguranje

Cijena ne uključuje:

boravišna pristojba po osobi po danu 1,30 €, ulaznice za kulturno-povijesne objekte troškove osobne potrošnje, tradicionalnu bosansku večeru uz muziku – 20 eura, Ratno sarajevo s uključenim ulaznicama za Tunel spasa i Vrelo Bose – 10 eura, Doplata za svečanu Novogodišnju večeru u hotelu Holiday 150 KM - najava, obavezno u agenciji- plaćanje na recepciji hotela

Ostale ponude