Doček Nove godine u podne Marija Bistrica

Doček Nove godine u podne Marija Bistrica

Tip putovanja

Jednodnevni izleti

Cijena po osobi

80.00

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator Best Travel. Jamčevno osiguranje uplaćeno kod „ADRIATIC OSIGURANJE“

Na samom kraju bogatog adventskog programa u mjestu u kojem se nalazi naše najpoznatije marijansko svetište Marija Bistrica  svake godine održava se podnevni doček Nove godine. Ukoliko ste skloniji ispraćaju Stare u podne, program veselja organiziran je na Trgu I. Pavla II, u Mariji Bistrici, uz glazbene nastupe i prigodnu ugostiteljsku ponudu.

 

PROGRAM

Polazak iz Krašića u 08,30, iz Lulića u 08,50,  iz Jastrebarskog  u 09,00, moguć ukrcaj u Zagrebu. Slijedi ugodno putovanje do Marije Bistrice. Po dolasku predlažemo slobodno vrijeme prema izboru, odlazak na misu ili provod uz prigodni program i uživanje u gastronomskoj ponudi. Hladno vrijeme pobijediti ćemo kuhanim vinom i kakvom vrućom kobasicom, a zasladiti se zagorskim štruklima, fritulama i drugim delicijama. Na središnjem trgu nastupit će glazbeni sastavi, a tu je i velika bistrička božićna tombola, čije je izvlačenje upravo pred kraj programa Dočeka u podne, možda se nagrada smiješi baš vama.

Polazak prema Zagrebu i Jastrebarskom u 15,00 sati.

Cijena uključuje:

Prijevoz autobusom, Voditelja putovanja, Organizaciju putovanja, Jamčevno osiguranje, Osiguranje od odgovornosti

Cijena ne uključuje:

Sve što nije navedeno u cijena uključuje

Napomena:

MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PUTOVANJA JE 40. Agencija zadržava pravo otkaza putovanja ili izmjene cijene ukoliko se ne prijavi dovoljan broj putnika.

Ostale ponude