Božićna priča u Postojnskoj jami

Cijena po osobi

180,00 kn / 23,89 €

Datum polaska

26 Studeni 2022
Kn 180.00
Rezerviraj Dodaj u listu želja

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

Min. osoba

40

Cijena po osobi

180,00 kn / 23,89 €

Prijevoz

Autobus

Program putovanja

Otkrijte podzemni svijet najpoznatije spilje na svijetu i uživajte u jedinstvenoj Božićnoj priči – Živim jaslicama, posjetite veličanstveni Predjamski dvorac i uživajte u božićnoj idili Ljubljane!

 

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1) u 06.45h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 07.00h prema POSTOJNI i PREDJAMSKOM DVORCU.

Vožnja kroz Sloveniju uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe.

 

Po dolasku obilazak veličanstvenog PREDJAMSKOG DVORCA, izgrađenog u okomitoj stijeni visokoj 123 metra gdje kraljuje već više od 700 godina. Njegovu romantičnom izgledu doprinosi i idilična rječica LOKVA koja duboko ispod dvorca ponire u podzemlje. Nakon obilaska tajnovitog dvorca slijedi posjet POSTOJNSKOJ JAMI, jednoj od najpoznatijih na svijetu, čije je dužina impozantnih 21 km i nevjerojatno je bogata špiljskim ukrasima, podzemnim životinjskom svijetom te tragovima ljudskog života.

Žive jaslice u Postojnskoj jami najveći su postav živih jaslica u podzemnoj špilji na svijetu. 

U praznično se vrijeme najveća turistička jama u Europi mijenja u jedinstvenu pozornicu, biblijski prizori Isusova rođenja nanizani su uzduž nekoliko kilometara puta u najljepšim prostorijama prepunim siga. Usprkos svojoj četvrtstoljetnoj tradiciji to je velik organizacijski, scenografski i logistički zalogaj.

 

Nakon jedinstvene i čarobne predstave, nastavljamo našu vožnju u smjeru LJUBLJANE.

Po dolasku slijedi obilazak grada u pratnji licenciranog pratitelja koji uključuje razgled svih značajnijih znamenitosti gradskog središta. Ljubljanu kao i njenu okolicu odlikuju tradicionalna gostoljubivost, raznolika priroda, ugodni manji gradovi, tvrđave i dvorci, seoske crkve sa bogatom umjetničkom ostavštinom i kvalitetne domaće gostionice.

Obilazak ćemo započeti ispred BAROKNE ZGRADE GRADSKE VIJEĆNICE i dalje nastaviti šetnju STARIM GRADOM koji je poznat po svom jedinstvenom arhitektonskom izgledu kojeg krase barokne i secesijske građevine i djela arhitekta JOŽE PLEČNIKA.

Među ostalim znamenitostima koje ćete vidjeti ističemo: KATEDRALU SV. NIKOLE, ZMAJEV MOST, PREŠERNOV TRG, CENTRALNU TRŽNICU, TROSTRUKI MOST… Slobodno vrijeme za vlastite programe.

Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema Zagrebu.

Dolazak na mjesto dolaska je predviđen u večernjim satima.

Cijena uključuje

 • prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije,
 • licenciranog pratitelja,
 • sve razglede prema programu te troškove jamčevine,
 • organizacije i prodaje,
 • PDV

Cijena ne uključuje

Label

 • ulaznicu za Postojnsku jamu i Predjamski dvorac,
 • fakultativne sadržaje,
 • troškove osobnih narudžbi,
 • sve ne navedene troškove,
 • skretanje s rute,
 • putno osiguranje

Napomena

Label

 • Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
 • Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
 • Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
 • Polasci iz Zagreba su izričito sa Autobusnog kolodvora Zagreb, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
 • Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o točnom peronu polaska, broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
 • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
 • Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
 • Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!
 • Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.
 • Putnik može raskinuti Ugovor o putovanju u bilo kojem trenutku prije početka putovanja uz plaćanje primjerene naknade za raskid Ugovora, a prema Uputama i općim uvjetima putovanja odgovornog organizatora.
 • Svojim potpisom na Ugovor o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima. Molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Dodatno

Label

OBAVEZNA NADOPLATA: odrasla osoba 32,00 €  ;  25,80 €/osoba – studenti  ;  21,00 €/osoba – djeca 6-15 godina. (Božićna predstava je bez vođenja!)

 

Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 1 radnog dana od otkaza putovanja od strane agencije.

U slučajevima otkaza od strane putnika zbog sumnje na zarazu ili zaraze virusom Covid-19 prije putovanja, za vrijeme putovanja ili poslije putovanja primjenjuju se Opći uvjeti putovanja turističke agencije Smart Travel!

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

Odgovorni organizator

Smart Travel

Opći uvjeti

Vrijede opći uvjeti putovanja agencije Smart Travel
0.0 0 Ocjene
Ocijenite
Rate
Odustanite

Ostali izleti u ponudi