Advent Verona i božićno selo u Bussolengu

Cijena po osobi

315,00 Kn / 41,80 €

Datum polaska

10 Prosinac 2022
Kn 315.00
Rezerviraj Dodaj u listu želja

Tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

Min. osoba

/

Cijena po osobi

315,00 Kn / 41,80 €

Prijevoz

Autobus

Program putovanja

Posjet  26. izdanju Božićnog sela u Bussolengu – najvećem božićnom sajmu u Italiji, na 8000 m2.

Kombinacija svjetla, ukrasa, Djed Božićnjak i jaslice u prirodnoj veličini te čudo mirisa i božićnih pjesama pružaju jedinstven doživljaj i garantiraju maksimalno uživanje u ambijentu.

AUTOBUSOM IZ ZAGREBA, KARLOVCA I RIJEKE

 

Polazak autobusa u 2,00 sata sa  južnog parkirališta Gradskog poglavarstva (Trg Stjepana Radića 1).  Vožnja preko Karlovca i Rijeke (moguć ukrcaj putnika) uz kraća zaustavljanja putem radi odmora.

 

Posjet Božićnom selu koje je napravljeno prije više od dvadeset godina po uzoru na njemački gradić Rothenburg i čarobnu romantičnu cestu. Kompletna postava sela se prostire na površini od 7.000 m2. Kombinacija svjetla, ukrasa, Djed Božićnjak i jaslice u prirodnoj veličini te čudo mirisa i božićnih pjesama pružaju jedinstven doživljaj i garantiraju maksimalno uživanje u ambijentu. Kroz više tematskih soba imate mogućnost da zajedno sa vašom djecom zavirite u svijet patuljaka, glazbenih kutija, jaslica i božićnih ukrasa ili da jednostavno pošaljete poštu Djedu Božićnjaku u začaranoj šumi gdje čak i stabla pričaju svoju priču i otkrivaju tajne čarobne šume.

 

Moći ćete vidjeti brojne štandove sa radovima obrtnika gdje će biti izloženi rukotvorine od drva, kukuruznog tijesta, staklenih perli, mirisne svijeće raznih oblika, originalne božićne čestitke s prešanim cvijećem….Mogućnost kupnje i degustacije božićnih delicija iz Verone i okolice.

 

U ranim poslijepodnevnim satima krećemo prema Veroni. Dolazak u grad  zaljubljenih, razgled grada uz pratnju pratitelja putovanja: Arena – Piazza Bra – Julijina kuća – Piazza delle Erbe – Piazza Signoria – grobnice Scaligherija. Piazza Bra i Arena posebno su ukrašene u ovo doba godine. Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu i uživanje u posebnom ambijentu.

 

Ostanak u Veroni do 18,00 sati. Polazak prema Zagrebu, dolazak u Zagrebu kasnim večernjim satima.

Cijena uključuje

  • prijevoz turističkim autobusom
  • razgledi po programu, pratitelja putovanja
  • organizaciju putovanja
  • osiguranje od odgovornosti

Cijena ne uključuje

Label

  • ulaznice za kulturno-povijesne spomenike
  • ulaznicu za posjet Božićnom selu  2 eura po osobi – plaćanje na licu mjesta
  • sve što nije navedeno pod cijena uključuje

Napomena

Label

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (stajanja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Odgovorni organizator: Best Travel, Ilica 49, 10000 Zagreb

Dodatno

Odgovorni organizator

Best Travel
0.0 0 Ocjene
Ocijenite
Rate
Odustanite

Ostali izleti u ponudi