Verona-Vicenza (Abilmente – sajam rukotvorina)

Cijena po osobi

139.00€

Datum polaska

24. Veljača 2024

Datumi polazaka

24.02.2024.
139.00
Rezerviraj Dodaj u listu želja

Min. osoba

40

Cijena po osobi

139.00€

Prijevoz

Autobus

Termini putovanja:

24.-25.02.2024.

Program putovanja

1. DAN:

Polazak iz Zagreba s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u 05,00 sati. Moguć ulazak u Karlovcu (benzinska pumpa Petrol), te iz Rijeke (Vrata Jadrana).

Nakon ugodnog putovanja sa povremenim zaustavljanjem za odmor dolazimo u Veronu.

Slijedi kraća šetnja s pratiteljem putovanja do Arene - Piazza dei Signori - Piazza della Erbe i do Julijine kuće gdje se nalazi najpoznatiji balkon ispod kojeg je Romeo izjavljivao ljubav svojoj voljenoj Juliji.

Tu je i spomenik Juliji, a i zid nasuprot njega ispisan rukom ljubavnim porukama koje su inspirirane ovim mjestom.  Slobodno vrijeme za ručak, šetnju i uživanje u ljepotama grada. Sastanak s pratiteljem i odlazak  u hotel na noćenje.

 

2. DAN:

Nakon doručka slijedi odlazak prema Vicenzi. Ovaj grad, bogate i zanimljive prošlosti, oduševiti će vas kulturno-povijesnim spomenicima, ali i arhitekturom kojom dominiraju velebna djela poznatog arhitekta ANDREE PALADIA.

Palladio je bio inspiriran rimskom arhitekturom, a njegove fino proporcionalne i skladne vile u potpunosti su zadovoljavale potrebe venecijanskih obitelji koje su tražile napuštenu zemlju u Venetu i istodobno si osiguravale osvježavajuća utočišta za ljeto – ljetnikovce. Slobodno vrijeme za osobne programe.

Vicenza je grad i jedinstvenoga muzeja u čitavoj Italiji, MUZEJA NAKITA. Posjet ovom nesvakidašnjem muzeju uvest će vas u svijet luksuza i glamura te pružiti jedno nezaboravno iskustvo.

Obilazak muzeja individualno.

 

Za ljubitelje rukotvorina, predlažemo odlazak na sajam rukotvorina Abilmente. Sajam se održava dva puta godišnje i okuplja sve koji vole rukom izrađene uporabne predmete: ukrase, nakit, odjeću, predmete za uporabu u slastičarstvu, cvjećarstvu, slikarstvu, vezenje, pletenje i dr.

Na sajam vrlo lako možete doći gradskim autobusom iz središta koji vozi direktno pred ulaz sajma i u obrnutom smjeru.

 

Okupljanje grupe i polazak prema Hrvatskoj u poslijepodnevnim satima.

Dolazak na mjesto polaska u kasnim noćnim satima.

 

***Važna napomena: redoslijed obilazaka je podložan promjenama ovisno o prometu i procjeni  voditelja putovanja.

Cijena uključuje

 • Prijevoz autobusom
 • Voditelja putovanja
 • Noćenje s doručkom u hotelu 3*
 • Organizaciju putovanja
 • Jamčevno i osiguranje od odgovornosti

Cijena ne uključuje

Label

 • Ulaznice na sajam Abilmente 6,00 € na minimalno 20 prijavljenih (prijava u agenciji)
 • Ulaznice u muzeje i ostale sadržaje
 • Boravišnu pristojbu 2€, plaćanje na licu mjesta

Napomena

Label

Na sajam Abilmente vrlo lako možete doći gradskim autobusom iz središta koji vozi direktno pred ulaz sajma i u obrnutom smjeru (autobus je besplatan).

 

 • Rezervaciju izleta je potrebno potvrditi uplatom (akontacijom 50% cijene ili cijelog iznosa ). Rezervacije zaprimamo pisanim putem (mailom) ili osobnim dolaskom u poslovnicu agencije.
 • Sjedala u autobusu se popunjavaju prema redoslijedu prodaje.
 • Realizacija izleta se ne otkazuje u slučaju promjenjivih i kišnih vremenskih uvjeta!
 • Za otkaze izleta (što uključuje zamjenu datuma odlaska ili zamjenu za drugi izlet) zbog promjene vremenske prognoze ili iz razloga što ju netko ne smatra idealnom za odlazak izlet primjenjuju se otkazni rokovi.
 • U slučaju da netko od putnika nije u mogućnosti putovati, može putovati druga osoba samo je potrebno u agenciju pisanim putem (mailom) dostaviti navedene promjene.
 • Završne informacije o polasku se šalju pisanim putem (mailom), do 48h prije polaska na izlet.
 • Garantiramo povrat uplaćenih sredstava u punom iznosu u roku 1 radnog dana od otkaza putovanjad strane agencije.
 • – Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Kotizacija se ne vraća u slučaju bolesti niti se prebacuje na drugi izlet zbog izvršenih obveza prema prijevozniku. Savjetujemo uplatu osiguranja od otkaza putovanja.

Dodatno

Label

** preporuka putno osiguranje!

 

Upute i Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Kupnjom putovanja prihvaćate navedene uvjete, stoga Vas molimo da ih pozorno pročitate. Odgovorni organizator: AGRITOUR, Izimje 16, 10450 Jastrebarsko, OIB: 32297800840, ID KOD: HR A-B-01-97591106. Polica jamčevine br. OV0682930240 uplaćena kod ADRIATIC Osiguranje d.d. Zagreb, Listopadska 2, 10 000 Zagreb, OIB: 94472454976. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih i europskih poslova RH, http://www.mvep.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji države u koju se putuje. Organizator zadržava pravo izmjene redoslijeda provedbe programa.

Načini plaćanja

Label

 • Općom uplatnicom,
 • uplatom na žiro račun agencije,
 • obročno
 • kartično
0.0 0 Ocjene
Ocijenite
Rate
Odustanite

Ostali izleti u ponudi