Festival narcisa i austrijska jezera

Festival narcisa i austrijska jezera Agritour turistička agencija

Datum polaska

23 Svi 2020

Tip putovanja

Dvodnevni izleti

Cijena po osobi

First minute 690,00 kn

Odgovorni organizator

Best Travel

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Jamčevno osiguranje uplaćeno kod „ADRIATIC OSIGURANJE“

1. DAN 

ZAGREB – HALSTATT – BAD ISCHL – ST. WOLFGANG

Polazak autobusa u 5:00 sati s Autobusnog kolodvora,turistički peroni 502 – 506.  Ugodna vožnja kroz Sloveniju i dalje Austriju uz kraća zaustavljanja zbog  odmora. Put nas vodi prema slikovitom Halstattu, Dolaskom u Halstatt slijedi  šetnja šarmantnim ulicama grada i uživanja u pogledu na jezero, krećemo na put prema BAD ISCHLU.  Mjesto je poznato aristokratsko ljetovalište u kojem su se prvi puta sreli car Franjo i carica Sisy. Slijedi šetnja povijesnom jezgrom do jedne od čuvenih austrijskih slastičarnica Zauner gdje se možete počastiti išlerima koji su i nastali u navedenom mjestu. Razgled raznih skulptura i instalacija od narcisa povodom Festivala narcisa. Nakon kratkog odmora nastavak puta do ST. WOLFGANGA, poznatog turističkog odredišta. Šetnja do tržnice i trga Kirchen. Predlažemo razgled bogato ukrašene crkve s Pacherovim oltarom, najljepše crkve na području austrijskih jezera. Slobodno vrijeme do polaska autobusa prema hotelu. Vožnja u smjeru hotela. Smještaj u hotel 3* na području Salzkammerguta. Noćenje.

 

2. DAN

BAD AUSEE – ZAGREB

Doručak. Odlazak na 61. Festival Narcisa u mjesto Bad Ausse. Ovdje će te zasigurno doživjeti pravu cvjetnu fantaziju. Najveći austrijski festival cvijeća povezuje lokalne tradicije i prijateljsko gostoprimstvo s prirodnim okruženjem ovog područja.

Šetnja mjestom do gradskog parka u kojem se nalazi kamen – spomenik koji označava središte Austrije, a možete prošetati i  do Mercedes mosta, građenog u obliku znaka tvornice Mercedes. Šareni program događanja dopušta gostima da se druže s lokalnom zajednicom i dive se mirisnim, maštovitim rukotvorinama od narcisa. Posjet glavnom događaju, uživanje u procesiji cvijeća (traje od 8:00-11:00), tradicionalnoj muzici i lokalnim običajima. Nakon procesije cvijeća,  pogledajte i procesiju automobila okićenima cvijećem uz folklorne grupe, kasnije uživamo u procesiji brodova na jezeru Altaussee. Nakon cvjetnih radosti nastavak vožnje prema Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

 

***FIRST MINUTE CIJENA: 690 kn

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA: 780 kn

*** First minut cijena vrijedi za uplate do 30 dan prije putovanja ili do popunjenja mjesta predviđenih po FM cijeni.

Doplata za jednokrevetnu sobu: 190 kn 

Popust: dijete do 12 godina 20% popusta na pomoćnom ležaju, odrasla osoba ne ostvaruje popust na pomoćnom ležaju.

Cijene za manji broj putnika

Broj putnika

Nadoplata po putniku

minimum 40 putnika

35 kn

minimum 35 putnika

50 kn

minimum 30 putnika

65 kn

Kada organizator u programu objavi više cijena za različiti broj putnika, putnik je dužan platiti cijenu prema konačnom broju putnika na putovanju.

Kod prijave, putniku se računa najniža cijena aranžmana.

Ako broj putnika za tu cijenu nije dosegnut, putnik je dužan,  po obavijesti organizatora putovanja, najkasnije do dan prije puta doplatiti navedenu razliku. 

 

VAŽNE NAPOMENE

– Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede rokovi o otkazu putovanja navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat od strane osiguravajuće kuće uz pravovaljane razloge), molimo da nas kontaktirate!

– Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!

– Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.

– Polazak i povratak je uvijek s najavljenog mjesta

– Agencija nije u mogućnosti utjecati na regulaciju prometa unutar ili izvan Hrvatske kao ni na gužve i čekanja na granicama.

– Završna obavijest o putovanju je dokument koji dolazi netom prije vašeg putovanja sa svim detaljima o putovanju, šalje se dva dana prije puta za višednevna putovanja i jedan dan prije puta za jednodnevna putovanja (obavijest o točnom mjestu i vremenu polaska, imenu i kontaktu voditelja putovanja).

– Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu. (stajnja u putu predviđena su svakih 2,5 – 3 sata, osim u noćnoj vožnji kada su pauze rjeđe ili se izgubilo vrijeme zbog gužvi u prometu ili dužih čekanja)

– Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!    Odgovorna Agencija za organizaciju putovanja Best Travel

 

Cijena uključuje:

prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama, na osnovi noćenja s doručkom, sve razglede prema programu, voditelj putovanja, organizaciju putovanja, jamčevinu

Cijena ne uključuje:

ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike, Informativne cijene ulaznica: za Festival narcisa 15 EUR , mlađi do 15 godina imaju besplatan ulaz, troškove vlastite potrošnje

Napomena:

Minimalan broj putnika prema objavljenoj cijeni od 750 kn je za minimum 45 putnika u autobusu

Dodatno:

Agencija garantira putovanje na najmanje 30 prijavljenih putnika prema pripadajućoj cijeni. Mogućnost obročnog plaćanja. Obavezna uplata cjelokupnog iznosa do 5 dana prije polaska – realizacije putovanja.

Ostale ponude