Advent u Beču i Bratislavi

Advent u Beču i Bratislavi

Datum polaska

7 Prosinac 2019

Tip putovanja

Dvodnevni izleti

Cijena po osobi

590.00

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Odgovorni organizator Best Travel. Jamčevno osiguranje uplaćeno kod „ADRIATIC OSIGURANJE“

Datum putovanja: 7.-8.12., 14.-15.12., – garantirani polasci,  21.-22.12.2019.

 

1 dan ZAGREB – BRATISLAVA
Polazak autobusa u 5:30 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. (Moguć ulazak u Jastrebarskom ovisno o broju prijavljenih putnika) Vožnja autobusom, uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. 

Po dolasku u Slovačku slijedi odlazak do dvorca Devin, stare utvrde na ušću Morave u Dunav, sa prekrasnim pogledom na okolinu. Nastavak vožnje do BRATISLAVE. Slijedi razgled grada: BRATISLAVSKI DVORAC – KATEDRALA SV. MARTINA – MICHAELOVA VRATA – STAROGRADSKI TRG – STARA VIJEĆNICA – PRIMACIJALNA PALAČA – SLOVAČKO NACIONALNO KAZALIŠTE. Slobodno vrijeme za šetnju svečano ukrašenim središtem grada i adventskim sajmom ili odlazak do shopping centra. Smještaj u hotel. Predlažemo večeru u jednom od mnoštva pubova. Noćenje.


2 dan BRATISLAVA – BEČ – ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela i vožnja autobusom do BEČA. Po dolasku razgled grada u pratnji vodiča: RING – OPERA – TRG MUZEJA –PARLAMENT – KUĆA HUNDERTWASSER – HOFBURG – GRABEN – KATEDRALA SV. STJEPANA – KÄRTNERSTRASSE. Slobodno vrijeme za posjet božićnim sajmovima i uživanje u predbožićnom raspoloženju. Odlazak do dvorca Schönbrunn. Posjet božićnom sajmu, šetnja parkom ili individualni razgled unutrašnjosti dvorca.

Polazak za Zagreb u 17:00 sati. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

 

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI: 650 kn

First minute cijena po osobi: 590 kn

First minute cijena vrijedi za uplate do 21 dan prije putovanja ili do popunjenja mjesta.

 

Doplata za jednokrevetnu sobu: 250 kn
Popust: dijete do 12 godina 10 % popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, odrasli 5 % popusta na pomoćnom ležaju.
 

NAPOMENA:

  • Preporučamo putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja. Za ovo putovanje potrebni su važeći dokumenti, osobna iskaznica ili putovnica.
  • Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
  • Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ”Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu” kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
  • Od 7. travnja 2017. godine u primjeni je novi sustav granične kontrole svih osoba koje prelaze granične prijelaze, na svim granicama Europske unije na kojima se provode granične kontrole, uključujući i građane Europske unije što može uzrokovati duža čekanja na graničnim prijelazima te Vas molimo za razumijevanje.
  • Polasci iz Zagreba su izričito sa Autobusnog kolodvora Zagreb, osim ukoliko u programu nije drugačije navedeno. Sukladno članku 14. odluke o uređenju prometa (Službeni glasnik Grada Zagreba 21/14) na stajalištima javnog prijevoza dopušteno je stajanje samo autobusima trgovačkog društva kojemu je Grad povjerio obavljanje poslova javnog prijevoza putnika.
  • Završna obavijest o putovanju se šalje 48 sati prije polaska na put (obavijest o točnom peronu polaska, broju sjedala, imenu i kontaktu voditelja putovanja).
  • Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtijevaju korištenje WC u autobusu.
  • Agencija nema saznanja o vremenu čekanja na graničnom prijelazu  niti je odgovorna za isto, te Vas molimo za razumijevanje.
  • Agencija ne odgovara za izgubljene, oštećene ili otuđene osobne stvari putnika / ostavljene u prijevoznom sredstvu / destinaciji!

Cijena uključuje:

prijevoz turističkim autobusom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu 3/4*, na osnovi noćenja sa doručkom, pratitelja putovanja, razglede prema programu, organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:

putno osiguranje, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike koji se posjećuju. Informativne cijene ulaznica: dvorca Schönbrunn – Grand tour: odrasli €20, djeca 6-18 g. €13, studenti 19-25 g. €18 ODGOVORNI ORGANIZATOR BEST TRAVEL

Napomena:

MINIMALAN BROJ PUTNIKA 40

Ostale ponude